Kategoriarkiv: Annet

Dette er sekke post

NM Brass 2023

NM Brass 2023

Endelig er det NM Brass 2023 i Grieghallen. Tertnes Amatørkorps skal fremfører Tallis Variations av Philip Spark. Dirigent er Børge Styve. Vi er på scenen i Griegsalen kloknne 14:00. Vi gleder oss veldig til å fremføre «Tallis» i Grieghallen. Vi gleder oss også til å høre masse god musikk denne helgen.

Før NM konsert 2023

Tertnes amatørkorps skal ha før NM konsert med Hetlevik Musikklag, søndag 5 februar klokken 17:00. Konserten blir i Kulturfabrikken Hetlevik, Hetlevikvegen 207. Gleder oss veldig til å fremføre Tallis Variation av Philip Spark og høre Heltevik Musikklag fremføre New beginnings av Fredrick Schjelderup. Hjertelig velkommen 🙂

Høsttoner fra Tertnes korpsene

Endelig er ventetiden over. Tertnes Brass har invitert Tertnes Skole Korps og Tertnes Amatørkorps til høst-konsert. Konserten avholdes i Kultursalen Åsane kulturhus, Åsane Senter 52. Ingen grunn til å legge igjen telefonnummer. Man kan sitte hvor man vil i salen, uten å tenke på 2 meteren. Så det er ingen grunn til å sitte hjemme på søndag 3. november klokken 17:00.

HordaAmatøren 2020

HordaAmatøren 2020
HordaAmatøren 2020

Tertnes Amatørkorps deltok i 1. divisjon HordaAmatøren 2020 lørdag 17 oktober. HordaAmatøren bli i år avholdt på Oseana Kunst og kultursenter. Patrick Randefalk dirigerte vårt selvvalgt program med Prelude for a Hero, When I walk Alone med solist Hilde Vethe Styve, Sosban Fack og Overture Excelsior. Tertnes Amatørkorps endte på 3dje plass av 3 korps, men vi er fornøyd med fremføringene. Vi er også veldig glad for at det ble arrangert korpskonkurranse i disse koronatidene. HordaAmatøren 2020 ble gjennomført på en veldig god måte. Stor fokus på smittevern, alt var veldig godt planlagt. Stor takk til arrangør Os skulekorps. Vi vil også gratulere Os Musikkforening med 2. plass og selvfølgelig Alvøen Musikkforening med 1. plassen i årets HordaAmatør.

Vårkonsert Tertnesamatørkorps (Avlyst)

Konsert med Tertnesamatørkorps

Det blir dessverre ingen konsert 22 .mars 2020. Dette er for å minske spredning av koronasmitte. I første omgang har NMF bedt om at alle korps avlyser alle planlagte aktiviteter frem til etter påske 14.april. Men husk TAK er tilgjengelig på strømmetjenesten Spotify.

Søndag 22. mars 2020 klokken 17:00 – 19:00 blir det konsert på Tertnes Vgs med Tertnesamtørkorps og Lyshornet Brass. Kjøper du riktig lodd kan du også vinne finne premier.

Billetter blir solgt i døren kr 100,- for voksne,

NM brass 2020

Tertnes Amatørkorps NM brass 2020

Tertnes Amatørkorps fikk en 8 plass i årets NM for Brass Band som ble avholdt i Grieghallen denne helgen. TAK fikk 92,5 poeng for sin fremføring av English Heritage skrevet av George LLoyd. Dirigent var Tormod Flaten. Vi gratulerer Ørskog Brass som vant 2 divisjon. Gratulasjoner også til Tertnes Brass, med en veldig sterk 6 plass i elitedivisjonen.

Vi gratulerer også Stavanger Brass Band som vant årets elitedivisjon. Stavanger Brass band ble ledet av Allan Withington, som ikke er ukjent for korpsene her på Tertnes. Gratulerer!

Vår sesongen i gang

Da er vår sesongen godt i gang. Et desidert høyde punkt fra høst sesongen var å vinne Hordaamatøren. Vi hadde også en kjempe fin julekonsert sammen med Tertnes Skoles Musikkorps med aspiranter og juniorkorps , Tertnes Brass Band og Tertneskoret. Spilling ved tenning av juletre i fyllingen ble det også.

Men nå er vi godt i gang med stykket English Heritage av George Lloyd, som vi skal spille NM Brass 2020 i Grieg Hallen fredag 7 februar. Vi skal på scenen i Grieghallen klokken 09:40. Så det er bare å sette av datoen.

HordaAmatøren 2019

HordaAmatøren 2019

Da er Tertnes Amatørkorps klar for HordaAmatøren, lørdag 19 oktober. Vi sitter på scenen i Grieghallen klokken 15:00. TAK stiller i første divisjon sammen med flere gode korps fra Hordaland.

Vårkonsert på Evanger

Vårkonsert med Evanger Musikklag

Velkommen til vår-konsert og basar søndag 31. mars klokken 14:00. Evanger Musikklag inviterer til konsert i Vassvøretun sammen med Vaksdal Musikklag og Tertnes Amatørkorps.

Det blir selvfølgelig åresalg, kaffi og kaker