Dirigenter

Bengt Florvåg

Bengt har sin bakgrunn fra Bergen hvor han har studert ved Griegakademiet. Bengt har lang tradisjon fra korpsmusikken, han har vært aktiv klarinettist helt fra skolekorpset, avtjent verneplikten i Hans Majestets Gardes Musikkorps og har spilt i Dragen i mange år.
Bengt jobber som klarinettist i Forsvarets Musikkorps Vestlandet og er dirigent og musikalsk leder for Skjold Nesttun Janitsjar.

Sindre Dalhaug

Sindre Dalhaug er fra Lerstad i Ålesund og jobber som trombonist i Forsvarets musikkorps Vestlandet (Divisjonsmusikken i Bergen). Han har sin utdannelse fra Griegakademiet og Guildhall School of Music & Drama i London. Sindre har en allsidig musikalsk bakgrunn innen undervisning, som utøvende musiker, som solist og som studiomusiker.
Han underviser i grovmessing ved musikklinjen på Voss Gymnas og spiller fast i Bergen Big Band. Han har spilt inn plate med bl.a. Sondre Lerche og Kaizers Orchestra og har vikariert i mange symfoniorkestre og korps rundt om i landet. Sindre er også flittig brukt som musiker i teateroppsetninger ved Den Nationale Scene, i tillegg har han turnert Norge rundt med Ylvisbrødrene.